Ivan Loncarevic

Ivan Loncarevic (1957), journalist og fysiker,

Ansat i DR i perioden fra 1986 til 2000 som nyhedsjournalist på hhv. Radio- og TV-Avisen, med specialeområderne videnskab og EU.

Har i perioden fra 2000 til 2004 ejet og drevet produktionsselskabet “Den Gode Historie”, som producerede tv-dokumentarprogrammer til DR, DR2, TV2, RTL, SVT mfl. samt store pan-europæiske co-produktioner. Selskabet producerede også videopræsentationer i samarbejde med Wonderfull Copenhagen og udbød medietræning til danske erhvervsvirksomheder.

Fra 2004 stifter og medejer af Lithium Balance A/S, et dansk, højteknologisk firma, som udvikler Battery Management Systemer (BMS for litiumbatterier). Arbejdede til 2011 som business development manager i Lithium Balance A/S, hvor igennem Ivan Loncarevic erhvervede et meget stort internationalt netværk af producenter og udviklere af litiumbatterier og elektriske køretøjer.

Aktuelt arbejder Ivan Loncarevic som selvstændig konsulent i hans eget konsulentfirma ELKO, med foredrag om elbiler, vejledning og konceptudvikling af elektriske køretøjer. Ivan Loncarevic kan kontaktes:
mail:  ivlon@ymail.com
telefon: 29 118 230 

Bogen og websiden “Alt om elbilen” er produceret med økonomisk støtte fra Energistyrelsen